foradia subscriutegrat

Senyor, salva’ns de l’Apocalipsi que amenaça a Espanya

• Cada vegada hi ha més problemes que amenacen a la nostra volguda Espanya, cada dia més propera de l'Apocalipsi • Són quatre els problemes que amenacen a la nostra pàtria • Els catalans, els perroflautes, els estrangers i el laïcisme

quatre_ginets_apocalipsi

Benvolguts senyors del periòdic. Li he escrit aquestes paraules al Senyor perquè ens allibere dels problemes que amenacen a la nostra volguda Espanya, cada dia més propera de l’Apocalipsi. He pensat que potser podríem matar dos ocells d’un tir i que aquestes paraules arriben també als vostres lectors.

Són quatre els problemes que amenacen a la nostra pàtria, Senyor. Quatre genets de l’Apocalipsi. El primer d’ells són els catalans. Volen trencar la nostra volguda Espanya. Per molt gasius i egoistes que siguen els catalans, jo no els tinc gens en contra. També són criatures teues. Però volen trencar la nostra volguda Espanya. No volen deixar de parlar en la seua inintel·ligible llengua. Ni volen espanyolitzar-se. Amb el ben que els tractem. Que la nostra premsa sempre està dedicant-los portades i titulars. A voltes els insultem, però és que ens fan sortir de polleguera. Senyor, amarra ben fort als catalans a Espanya; i perdona’ls tu que jo els guarde massa rancor.

El segon genet de l’Apocalipsi són els perroflautes. Senyor, s’han colat en Ajuntaments locals, en els Parlaments autonòmics. Fins i tot en el Congrés dels Diputats. Ens van a infectar de polls! Són malfaeners i delinqüents. Per no saber, segur que no saben ni furtar, amb el ben que ho fan des del teu sempre fidel Partit Popular. A més, una vegada van viatjar a Veneçuela a veure a Nicolàs Maduro, que ho han dit en la Primera, Antena 3 i en 13 TV, cadena finançada pels nostres benvolguts bisbes. I per si açò fóra poc, volen que els rics paguen més impostos per a redistribuir els diners. Però si ja estem eixint de la crisi, borinots! Senyor, ressuscita a Franco i fes que els reprimisca o els il·legalitze, pel bé de tots.

El tercer genet de l’Apocalipsi són els estrangers. Vénen a llevar-los el treball als nostres joves, a fer turisme sanitari, a destruir la nostra cultura i a imposar-nos la seua. Imagina’t si tenen morro que vénen des del cinqué pi per a xuclar de l’Estat. Des de Síria, Afganistan, l’Iraq…

Travessen els oceans en vaixells de mala mort i, per a fer-se les víctimes, diuen que fugen de les guerres que provoca Occident. Si seguim sense alçar una muralla de concertines en tota la Península, les nostres esglésies acabaran sent mesquites, les nostres xiquetes amb burka i els nostres xiquets jugaran a degollar-se entre ells. Senyor, no et demane que els faces res dolent, però mantingues-los lluny de nosaltres.

I el quart genet de l’Apocalipsi és el laïcisme. Cada dia són més els que pretenen que no existisques, Senyor. Pobres ignorants, no saben que si no existires, el món s’ompliria d’injustícia i desigualtat; estaria ple de corruptes que deixarien a les famílies sense diners, sense treball i sense sostre. Ai què seria de nosaltres sense els batejos, les comunions i les noces que inunden a les bones persones amb el teu cos! Ai si en els col·legis no se’ns ensenyara a estimar incondicionalment als altres, a respectar-los, a perdonar-los, a voler-los i a donar-los aigua i pa quan ho necessiten?

Senyor, permet que seguim sent una comunitat Cristiana i que els valors que ens vas ensenyar seguisquen sent la llum que ens guie. Al teu servei, Senyoreta Casta i Pura.

Font: Senyoreta Casta i Pura./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *