foradia mediambient

Javi: “Podemos al final seria més terror que altra cosa”

• Portem des del 20 de desembre sense govern • Cada partit està plantejant les propostes que pensen són prioritats de govern • Eixim al carrer per parlar sobre els canvis que estan vivint-se en el món del treball

Portem des del 20 de desembre sense govern. Més de dos mesos amb un govern en funcions. I no hi ha indicis que mostren clarament que en les pròximes setmanes vaja a configurar-se un govern. Cada partit està plantejant les propostes que pensen són prioritats de govern. I la possibilitat de celebrar noves eleccions continua oberta.

Mentrestant, la vida continua, els problemes i necessitats de la gent són les mateixes. Aquesta quinzena eixim al carrer per conversar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi sobre l’actualitat política; però també sobre els canvis que estan vivint-se en el món del treball, i sobre les expectatives de futur que presenten els jóvens i la nostra ciutat. Anem allà!

javi_el_poble_es_savi

Les idees de Podemos són les mateixes que hi ha en Veneçuela

Javi estudia segon de Batxiller, li agradaria fer una carrera: “vull elegir una carrera que tinga més possibilitats que altres, perquè de vegades, encara que no t’agrade tant, si té eixides laborals, pot ser millor; ja que el futur de la gent jove està complicat”.

Respecte a l’actualitat política, “jo sóc de família del Partit Popular”, continua Javi, “per això espere que hi haja un pacte entre PP, PSOE i Ciudadanos. Espere que el PSOE no s’una a Podemos; encara que Pedro Sánchez s’uniria abans a Podemos que al PP. Una de les raons per a no unir-se amb el PP, diuen des del PSOE, és la corrupció, però ells també han tingut. És una excusa”.

Perquè PP i Ciudadanos tenen por del fet que governe Podemos, però no els importa tant que governe el PSOE, Javi? perquè les idees de Podemos són les mateixes que hi ha en Veneçuela; passa que ho camuflen d’una manera que fa pensar que és diferent. Molta gent a Espanya no sap de què va el tema i pensa que poden fer un canvi a millor”.

“Veneçuela”, continua Javi, encara que hi haja eleccions i tal, és un règim totalitari. Podem manipular vots per a eixir ells electes. Podemos vol fer un poc això també. El que proposen són millores per a tot i per a tots, però com van a fer-ho? No han deixat clar el seu programa, igual que Ciudadanos. PSOE té les mateixes idees que sempre. Però jo crec que Podemos al final seria més terror que altra cosa”.

Font: Rodrigo Paños./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *