foradia subscriutegrat

Activitats, descomptes i obsequis pel dia del llibre

• S’avança la celebració del dia del llibre al 14 d’abril per evitar la coincidència amb les festes • Les llibreries faran un 10% de descompte en la compra de llibres • Obsequiaran amb el llibre de Vicent Martínez Andrés sobre fotografies de festes

dia_del_llibre_alcoi

Alcoi celebrarà el dia del llibre el 14 d’abril amb l’objectiu d’evitar que coincidisca amb les festes de Moros i Cristians. Per a l’ocasió s’han preparat multitud d’activitats com tallers de contacontes, en els quals participaran fins 500 escolars. Algunes de les activitats s’extendran fins maig.

El Centre Cultural acollirà a més d’animació cultural, una exposició fotogràfica realitzada per Joan Antoni Vicent sobre la reedició del llibre ‘El País Valencià’ de Joan Fuster. Hi haurà altres activitats com exposicions, presentacions de llibres, tallers de reciclatge i contacontes.

A més s’ha realitzat una edició commemorativa d’un llibre de fotografies fetes per Vicente Martínez Andrés, un fotògraf amateur fundador de l’Associació fotogràfica alcoiana.

Josep María Segura, coordinador de l’edició, ha explicat que s’ha intentat buscar una temàtica, pel que totes les imatges estan relacionades amb la festa, principalment sobre l’acte de l’alardo però també amb retrats de moltes persones: “Es tracta d’una visió completa de 20 anys on es veu l’evolució d’Alcoi i la festa, des de 1960 fins 1980”, argumenta Segura.

Des del col·lectiu de llibreters s’anima a la participació en un dia que els compradors podran disfrutar d’un 10% de descompte en els llibres, a més de rebre com obsequi el llibre ‘Vicent Martínez Andrés: Una mirada a la festa’.

Font: Mireia Pascul./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *