foradia cdturisme

1200 efectius de seguretat per a festes

• L’Ajuntament augmenta un 10% la seguretat en Moros i Cristians amb un total de 1200 efectius • 37 agents de la Policia Local reforçaran la seguretat des d’altres poblacions per al Dia de l’Entrada • També s’incrementara el nombre de Policia Nacional en zones de perifèria i com a paisà

seguretat_festes_alcoi

La seu de la Policia Local d’Alcoi va acollir ahir la reunió per parlar del dispositiu de seguretat durant la celebració de les festes de Moros i Cristians. L’Ajuntament ha augmentat un 10% la seguretat durant estos dies amb un total d 1200 efectius, el que comporta 37 agents més de la Policia Local.

Els responsables dels diferents cossos i organismes que s’encarreguen d’atendre les incidències al llarg de la trilogia festera van repassar els recursos amb què comptaran durant aquestes dates.

La Policia Nacional també augmentarà el nombre d’efectius tal i com ja ha fet a altres festes com la Magdalena o Falles.

Conformen aquest dispositiu efectius de la Policia Nacional, efectius de la Guàrdia Civil en tasques de vigilància del trànsit als voltants i accessos de la ciutat i també de l’entorn natural amb el Seprona, a més del control de la pólvora en la seua distribució, al Poliesportiu Francisco Laporta; agents de la Policia Local operaran als quatre dies de Festes, efectius de Bombers amb 9 vehicles, efectius de Creu Roja amb 11 vehicles,operaris d’Obres i Serveis, més de 150 voluntaris de Protecció Civil, i un dispositiu especial per atendre urgències hospitalàries format per més de 150 professionals de l’Àrea de Salut.

Com l’any passat la Guàrdia Civil farà controls de drogues, a banda dels controls d’alcoholèmia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *