foradia cdturisme

Milloren les dades turístiques a festes d’Alcoi

• La Tourist Info passa de 4476 visitants l’any anterior a 4652 visitants en esta edició • La Fira Gastronómica de la Glorieta aconsegueix reunir a 10.000 persones • Les festes han estat excel·lentment cobertes pels mitjans i han tingut molta presencia a les xarxes socials

 

afluencia_gent_festes:1

Les festes de Moros i Cristians d’Alcoi han tornat a ser un éxit. Este any han millorat les dades arreplegades per la Tourist Info passant dels 4476 visitants al 2015 als 4652 aquest any.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha recordat que: “hem de tenir en compte que aquestes dades són atencions realitzades des de l’oficina de turisme a visitants, grups i bus llançadora, no parlem de la gent total que va venir a la ciutat, tot i això les dades són positives amb 176 visitants més”.

Una de les noves apostes va ser la Fira Gastronómica de la Glorieta. La Fira de Tapa i Festa va reunir a 23 empreses locals. Segons les xifres aportades pels operadors, més de 10.000 persones van menjar a la Glorieta durant les passades festes.

La Glorieta va obrir les seues portes tots els dies de festes des de les10 del matí a les 2 de la matinada, excepte el dia de l’Entrada que va obrir dues hores abans. Els anys anteriors, a la Glorieta es concentraven una sèrie d’operadors de menjar ràpid majoritàriament de fora de la ciutat.

Cal destacar també l’alta presència de la premsa, que va contribuir a realitzar una excel·lent cobertura local, comarcal i autonómica, en la qual va participar també El Gratis.

A més, cal indicar que un equip d’Espanya Directo va estar durant els músics i l’entrada, també del servei d’Informatius de TVE. A més, Atresmedia i Mediaset van enviar unitats mòbils per a realitzar connexions el dia de l’alardo.

També va ser un èxit la presència de les festes a les xarxes socials, fidel reflex del que passa a la societat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *