foradia subscriutegrat

Nou artistes valencians posen música a obres d’Antoni Miró

• Els artistes són: Júlia, Pau Alabajos, Miquel Gil, Mireia Vives i Borja Penalba, Mara Aranda, Feliu Ventura, El Diluvi, Lu Rois i Cesk Freixas. • El concert-homenatge tindrà lloc el diumenge 21 d’octubre, amb entrada lliure, a les dotze del migdia.

Nou artistes valencians han compost cançons inspirades en obres de l’exposició ‘Antoni Miró a la Base’. Amb aquestes creacions han donat forma al disc i catàleg pictòric ‘Antoni Miró, pintura musicada’.

Els artistes són: Júlia, Pau Alabajos, Miquel Gil, Mireia Vives i Borja Penalba, Mara Aranda, Feliu Ventura, El Diluvi, Lu Rois i Cesk Freixas.

El seu treball conjunt constitueix un estudi artístic poc habitual, una antologia musical on, en qualitat d’homenatge, es reinterpreten els quadres i l’obra del pintor. El treball també inclou la recitació dels poemes dedicats a Miró per part de Marc Granell, Josep Piera, Ovidi Montllor i Isabel-Clara Simó, interpretats per Pepa Alòs i Francesc Anyó.

“El disc es tracta d’una mirada inèdita sobre la meua pintura”, explica el mateix Antoni Miró, qui afegeix que “és una bona manera d’entendre que les fronteres entre les arts són difuses i, si existeixen, estan per transgredir-les entre tots”.

El treball serà presentat a través d’un concert-homenatge realitzat pels mateixos músics a la Marina de València, envoltats de quadres del pintor. Tindrà lloc el diumenge 21 d’octubre, amb entrada lliure, a les dotze del migdia.

Aquest projecte és una iniciativa col·lectiva, dirigida pel cantautor Feliu Ventura, a qui uneix una complicitat artística d’anys amb el pintor. Compta també amb la col·laboració de Presidència de la Generalitat, l’IVAM, La Marina de València i la Conselleria d’Educació i Cultura.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *