foradia subscriutegrat

El Focus Pime promou l’emprendedoria de les Comarques Centrals

• En ell s'ha implementat un complet programa de sessions informatives i de networking dirigides a informar, assessorar i compartir experiències sobre indústria 4.0, smart city i economia social • La jornada s'emmarca dins de les trobades territorials que tant l'IVACE com els Centres Europeus d'Empreses Innovadores


Més de 200 persones han participat en el Focus Pime i Emprenedoria de les Comarques Centrals, una trobada organitzada per la conselleria d’Economia Sostenible, l’IVACE, el CEEI Alcoi-València i l’Ajuntament d’Alcoi.

En ell s’ha implementat un complet programa de sessions informatives i de networking dirigides a informar, assessorar i compartir experiències sobre indústria 4.0smart city i economia social. Una trobada que ofereix als emprenedors la possibilitat d’ampliar la seua xarxa de contactes, trobar solucions als problemes que se’ls plantegen i crear oportunitats de col·laboració amb la resta d’assistents.

La jornada s’emmarca dins de les trobades territorials que tant l’IVACE com els Centres Europeus d’Empreses Innovadores estan celebrant per tota la Comunitat “amb la finalitat de dinamitzar a tota l’emprenedoria innovadora sota la mateixa marca” ha assenyalat Júlia Company, directora de l’IVACE.

“Des de l’IVACE”, ha assenyalat Company, “hem destinat en 2017 un total de 9 milions d’euros per a recolzar projectes 4.0, hem engegat l’Agenda Indústria 4.0 de la Comunitat en col·laboració amb tots els agents del sistema valencià d’innovació; i a través del conveni amb el Ministeri hem facilitat a 30 empreses de la Comunitat participar en la convocatòria ACTIVA Indústria 4.0”.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha reconegut sentir-se satisfet amb l’evolució del Focus, “perquè fa tres anys era un macro-esdeveniment a València i enguany hem celebrat 23 focus en 29 comarques. El territori és fonamental en les nostres polítiques. Cosir el territori és prioritari“.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, ha destacat la importància d’Alcoi i tota la zona com a nucli industrial rellevant de la Comunitat Valenciana, així com la segona àrea industrial d’Espanya en importància segons l’última enquesta de l’INE d’àrees industrials.

El director del CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova, ha destacat que el d’Alcoi és el 20 l’encontre, i afegeix que quedaran 3 més fins a final d’any, que tindran lloc a Xàtiva, Vinaròs i Utiel: “esperem tancar l’any amb més de 2.000 assistents als esdeveniments Focus Pime, entre emprenedors i empresaris”.

Font: Redacció


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *