foradia mediambient

22 de maig a Penàguila, capital dels contacontes

• Penàguila acollirà diumenge 22 de maig la III edició de la Trobada de Contacontes i ruta literària Enric Valor • Confirmada la participació de dotze contacontes • La Trobada de Contacontes és un homenatge a la figura d'Enric Valor

cartell contacontes penaguilaPenàguila acollirà la III edició de la Trobada de Contacontes i ruta literària Enric Valor, amb la participació de dotze contacontes, començarà a les 10:30 hores, a la plaça de l’Arbre, el proper diumenge 22 de maig.

Un homenatge a la figura d’Enric Valor, en paraules de l’escriptor Francesc Gisbert, responsable de l’organització, “la Trobada ha anat consolidant-se d’any en any fins a convertir-se en tot un referent, la trobada de contacontes de major participació de profesionals i assistència de públic de les que se celebren al País Valencià, ja coneguda i comentada fora del territori autonòmic. Són molts els professionals que volen col·laborar i hem hagut de reservar-los per a l’any següent”.

La Trobada va començar fa tres anys, com una ruta literària més del programa Viatjant i llegint, impulsat per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, convertint-se en una trobada valenciana de contacontes força important i esperada.

Enguany estan confirmats la participació dotze contacontes: Almudena Francés, Carles Cano, Llorenç Giménez, Miquel Puig, Joan Borja, Anna Ballester, Dani Miquel, Enric Lluch, Fina Girbés i Víctor Labrado, a més a més de tres alcoians, el mateix Francesc Gisbert, el popular Jordi Raül Verdú i Sílvia Colomer, de la Caixa Màgica.

Gratuïta i per a tots els públics, començarà a les 10:30 hores, a la plaça de l’Arbre de Penàguila, i transcorrerà pels carrers de la localitat fins el Jardí de Santos, on acabarà a les 13:30. En cada parada, es contaran diverses històries o es cantaran cançons. La ruta serà filmada per Diània TV, dins d’un projecte de divulgació del patrimoni oral dels valencians.

La Trobada de Contacontes és un homenatge a la figura d’Enric Valor, vinculat a Penàguila per mitjà de la Casa Rural Valor.

Et Recordem altres activitats del mes de maig, dedicat a les lletres, són:

Trobada d’Escriptors UNESCO Alcoi, a les vuit (C/ Cid, 12, Alcoi):
– dimecres 18 de maigLliris Picó presenta la novel·la Moisés, estigues quiet.
– dimecres 25 de maigJoan Jordà presenta el poemari Mar d’alens. 
Dijous 26 de maig, a les vuit: Presentació de la novel·la Un món de bojos, de Francesc Gisbert, presentat per la periodista Esther Vizcarra, a la biblioteca de Cocentaina.
Dissabte 25 de maigJornada Enric Valor i Castalla, per a una Casa Museu. Casa de Cultura de Castalla, de 12 a 14 h.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *