Foradia subscriutegrat

L’artista alcoià Javier Darias, premi Nacional de Música en modalitat de composició

• El músic alcoià Javier Darias ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de Música 2018 • El jurat del guardó ha valorat de l’artista també la seua contribució a la investigació musical, en concret a la teoria de les escales

El músic alcoià Javier Darias ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de Música 2018, reconeiximent que celebra anualment el Ministeri de Cultura i Esports. En concret ha sigut en la modalitat de composició, “per la qualitat i solideça de la seua obra, per la seua dilatada trajectòria en l’àmbit de creació”.

Entre les seues composicions musicals es poden destacar nou discs monogràfics, simfonies, gravacions videogràfiques i gravacions discogràficas amb diferents orquestres. El jurat del guardó ha valorat de l’artista també la seua contribució a la investigació musical, en concret a la teoria de les escales, i la seua labor al capdavant de l’Escola de Composició i Creació Artística.

Cal remarcar que el desenvolupament artístic de Darias està marcat pel seu caràcter multidisciplinar, amb treballs de pintura, escultura, dibuix, fotografia i poesia, entre altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *