foradia subscriutegrat

Torna el ‘Mercat de Nadal’ a Alcoi amb un munt de productes i activitats

Més de 30 comerciants i una àmplia oferta d’activitats lúdiques i tallers per a un públic familiar

‘El Mercat de Nadal’, que la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi organitza en el parc de la Glorieta, torna un any més, convertint-se ja en una proposta plenament consolidada que atrau visitants de diferents zones de la província d’Alacant.

Més de 30 comerciants oferiran els seus productes amb un ambient nadalenc comptant amb productes locals i de proximitat. Les activitats per a tota la família també estan assegurades: tallers, actuacions, jocs, ludoteca, photocall i molta diversió, des del 6 al 8 de desembre en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17 a 20.30 hores.

L’activitat comercial comptarà en aquesta ocasió amb més de 30 comerciants, demostrant així l’èxit de la iniciativa en anteriors edicions, amb una gran afluència de públic i l’interés que desperta entre venedors de tota mena de producte, incloent-hi també opcions de proximitat, tant d’Alcoi com de la seua zona d’influència.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca l’èxit d’aquest mercat i com s’ha convertit en una de les atraccions imprescindibles del Nadal alcoià: “La nostra ciutat celebra un Nadal únic, que durant més d’un mes atrau molta gent de tota la Comunitat Valenciana. Dins d’eixa àmplia proposta cultural i turística, el Mercat de Nadal s’ha consolidat ja com una proposta comercial atractiva, i la Glorieta i el centre històric d’Alcoi com un lloc de parada obligada per a comprar i passar-ho bé en família durant els dies del Pont de la Constitució“.

Per altra banda, en la part cultural i lúdica, el Mercat de Nadal ofereix pràcticament de tot. El divendres, 6 de desembre, s’inaugurarà a les 12 del migdia, comptant al llarg de tota la jornada amb diferents actuacions de titelles i nadaletes a càrrec del Cor Gospel d’Alcoi. El dissabte 7 serà el dia de la música, un Flashmob nadalenc a càrrec de l’Associació D3 Jóvens Artistes i la Mississipi Dixieland Jazz Band amenitzaran la vetllada a diferents hores del dia. Per acabar, el 8 de desembre, es podrà gaudir de la música de la Degollà; Pep Gimeno ‘Botifarra’ i el contacontes de la Bruixa Xocolata que tancarà la programació.

Igualment, cada dia, hi ha activitats lúdiques per a nens: ludoteca, jocs i les passejades amb els dromedaris de Peluca, entre altres, així com els tallers realitzats pels comerços participants. Visitants que gaudiran també d’un parc emblemàtic com la Glorieta i del parc infantil tematitzat de Tirisiti i, com no, de la bellesa i atractiu de centre històric d’Alcoi, epicentre del Nadal Alcoià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *