foradia subscriutegrat

El conseller Climent compromés amb les Comarques Centrals

• Climent dóna suport a la recuperació del Consorci de les Comarques Centrals per impulsar polítiques de desenvolupament econòmic i territorial • El conseller s'ha reunit amb l'alcalde d'Alcoi i l'Alcalde d'Albaida, President i Vicepresident del Consorci respectivament

7-6-16 conseller Consorci Comarques Centrals

Rafa Climent, s’ha reunit amb Toni Francés, alcalde d’Alcoi i President del Consorci de Comarques Centrals, i amb l’alcalde d’Albaida i Vicepresident de l’esmentat consorci.

En aquesta nova etapa que s’acaba de posar en marxa, el conseller Rafa Climent s’ha compromès a oferir tota l’ajuda possible al Consorci de Comarques Centrals, i en recuperar el consorci com a instrument de desenvolupament econòmic i territorial després de molts anys d’estar paralitzat.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, els ha informat sobre les actuacions i línies d’ajuda de la Conselleria a què es pot acollir el Consorci, i ha transmès a ambdós el suport i col·laboració de la Conselleria d’Economia a totes les iniciatives i ens destinats a potenciar el territori des de l’àmbit més proper als ciutadans.

El conseller ha informat sobre les actuacions i línies d’ajuda de la Conselleria a què es pot acollir el Consorci. Entre elles, les ajudes per a la contractació d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDLS), la convocatòria de les quals es farà en breu. Amb aquestes ajudes el Consorci podria dotar-se de mitjans humans que poden esdevenir una eina fonamental per a la creació d’ocupació i per al desenvolupament econòmic en els municipis pel seu coneixement específic del teixit productiu a nivell local.

El Consorci de les Comarques Centrals agrupa ajuntaments i entitats de les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d’Albaida, l’Alcoià, el Comtat, la Foia de Castalla, la Safor i la Marina Alta.

L’objectiu del consorci és la dinamització econòmica d’aquestes comarques a través d’actuacions i polítiques en els àmbits industrial, comercial, turístiques, ocupació, infraestructures i equipaments.

El Consorci de les Comarques Centrals agrupa ajuntaments i entitats de les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d’Albaida, l’Alcoià, el Comtat, la Foia de Castalla, la Safor i la Marina Alta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *