foradia subscriutegrat

Alcoi present a la Fira del Modernisme de Barcelona

Alcoi va estar present la Fira Modernista de Barcelona • Més de 700 persones es van acostar al nostre estand sol·licitant informació turística de la ciutat • Van quedar molt sorpresos i impressionats amb les nostres festes de moros i cristians.

fira-modernista

Alcoi va estar present per quart any consecutiu a la Fira Modernista de Barcelona. En aquesta fira,una de les més importants pel que fa a promoció de l’art i arquitectura modernista com a recurs turístic, només participen aquelles ciutats que llueixen art modernista, sent només Alcoi, l’única ciutat de tota la Comunitat Valenciana que va assistir a aquest esdeveniment.

Més de 700 persones es van acostar al nostre estand sol·licitant informació turística de la ciutat, i molts altres que de forma anònima se servien els fullets i altra documentació de promoció de la ciutat que s’exposaven. Els visitants es van interessar fonamentalment per les festes, naturalesa i modernisme per aquest ordre, i la ruta d’Ovidi Montllor també va ser bastant sol·licitada.

Es constata que els barcelonins tenen un gran coneixement de la nostra ciutat i que a més els desperta un enorme afecte. Va ser molt reconfortant apreciar l’estima amb la qual parlen d’Alcoi, de l’Ovidi Montllor i de les nostres festes“, ha declarat l’edil de Turisme, Lorena Zamorano al respecte.

A més, la Fira va servir per a establir contacte amb representants de premsa Xina que, segons Zamorano, “van quedar molt sorpresos i impressionats amb les nostres festes de moros i cristians. La voluntat que van manifestar el director i redactor d’aquests mitjans va ser la de venir a les festes l’any vinent i promocionar-les al mercat xinés, per això, ens emplacem ambdues parts en els pròxims mesos per concretar la visita i aprofitar perquè es promocionen altres recursos de la ciutat“.

Font: Reedacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *