foradia subscriutegrat

Situació d’atur alcoià de juny: 6297 registrats

Els aturats registrats a Alcoi són 6.297 • Altes xifres de temporalitat estructural, ocupació d'escassa qualitat, baixes remuneracions... • Imprescindible un pla de xoc que genere ocupacions de qualitat.

inem_alcoiEls aturats registrats a Alcoi són 6.297, havent ascendit una vintena des del mes passat, segons les xifres del Sindicat d’Unió General de Treballadors.

Cal destacar que en aquestes xifres no es quantifiquen les persones aturades que, per diferents motius, no es registren en el SERVEF, així com tampoc les que abandonen la ciutat.

Sense les polítiques econòmiques i d’ocupació adequades, anem dirigits cap a un model deteriore de la qualitat d’ocupació (poc qualificat, amb baixes remuneracions i sense estabilitat) i de la qualitat de vida de la població espanyola“, avisen des del sindicat.

Els motius són varis: altes xifres de temporalitat estructural, ocupació d’escassa qualitat, baixes remuneracions, atur de llarga durada, augment de llars amb tots els seus membres en atur i sense ingressos.

Per millorar la situació, UGT assenyala que “la recuperació de l’ocupació s’ha de basar en la realització d’activitats més productives, invertir en innovació i indústria, pel que resulta imprescindible un pla de xoc que genere ocupacions de qualitat i amb drets. Així com la necessitat de derogar les reformes laborals, que fomenten l’acomiadament. A més, és prioritari donar un gir a les polítiques econòmiques, més ocupació de qualitat i combatre l’atur de llarga durada i, han de ser objectius prioritaris de les polítiques econòmiques i d’ocupació en la nova legislatura“.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *