foradia subscriutegrat

Xerrada sobre els camps de Refugiats a l’Ateneu Cultural El Panical

• Xerrada-col·loqui: ¡Organitzant-nos des de la base front aquesta UErgonya!¨ • Dijous 9 de juny a les 20.00h, a l'Ateneu Cultural El Panical

refugiats al panical

El proper dijous 9 de juny a les 20.00h, a l’Ateneu Cultural El Panical, xerrada-col·loqui sobre l’escalada de repressió de les persones refugiades als camps i fronteres situades a Grècia amb dues companyes que han viscut experiències com a voluntàries als camps de refugiats.

Xerrada per compartir experiències de les voluntaries Teresa Sempere i Ana Bermejo, per evidenciar la vulneració dels drets humans que des de les institucions de govern europees i estatals s’estan cometent contra les milers de persones expulsades dels seus països per conflictes bèl·lics, empobriment i explotació social.

Teresa Sempere va col·laborar en gener de 2016 amb Platanos Refugees Solidarity una estructura autogestionada que des d’octubre de 2015 treballa en Skala Sykamnias (Lesbos, Grècia) acollint i rebent refugiades. Forma part de la Plataforma REFUGIAlacant i d’altres iniciatives per la cultura i el programari lliure.

Ana Bermejo: Ha col·laborat recentment com a voluntària independent a Grècia, donant suport a diferents organitzacions de dones que desenvolupen la seua tasca al camp de refugiats d’Idomeni, fent-se càrrec de dones embarassades i xiquets de 0 a 2 anys. Platanos Refugees Solidarity | Platanos Refugee Solidarity, Lesvos. Plataforma REFUGIAlacant | Refugialacant

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *