lasarga subscriutegrat

El Sant Jordiet 2018 visita les Corts Valencianes

• Juanjo Valls, xiquet que enguany té l’honor de representar al Sant Jordiet de les Festes de Moros i Cristians, ha estat present a les Corts Valencianes • Com a recordatori de la seua visita a les Corts, ha signat al Llibre d’Honor del Parlament

Juanjo Valls, xiquet que enguany té l’honor de representar al Sant Jordiet de les Festes de Moros i Cristians, ha estat present a la Sala dels Espills del Palau dels Borja de les Corts Valencianes. Ha sigut rebut pel president de les Corts Valencianes, Enric Morera, acompanyat per membres de la Mesa i diputats.

És la primera vegada que el Parlament Valencià rep oficialment a un representant de les festes alcoianes com el Sant Jordiet.

Juanjo ha arribat acompanyat per representants de l’Associació Sant Jordi d’Alcoi, pels seus companys i companyes de classe i també d’altres xiquets de la seua filà, els Mudéjares.

Com a recordatori de la seua visita a les Corts, el Sant Jordiet de 2018 ha signat al Llibre d’Honor del Parlament per a deixar testimoni de la seua presència en un any tan especial per a ell.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *