foradia cdturisme

Diverses activitats turístiques per als pròxims mesos

Famtrip d'agents turístics del Japó • Una convenció de instragramers • Una targeta de fidelització per a hotels de la costa • Redefinició dels plànols de rutes senderistes

Màster Turisme 1

Entre les diferents activitats turístiques programades per als pròxims mesos, està previst el famtrip d’agents turístics del Japó per a octubre, una convenció de instragramers per a gener i una targeta de fidelització per a hotels de la costa.

Es realitzaran visites de prospecció per a professionals que pretenen donar a conèixer la ciutat com a destinació turística. Tal com explica l’edil de l’àrea: «Hem explicat el nostre projecte en persona a la Directora de Turisme, Raquel Huete, aquesta mateixa setmana i s’han compromès a ajudar-nos a portar endavant aquest important famtrip».

L’altra cita important serà una convenció de «Instagramers» per a principis de gener, coincidint amb el Nadal Alcoià.

S’està treballant també dins del grup de turisme familiar en un programa de fidelització amb els hotels de la costa. Ja s’han mantingut reunions amb l’associació d’hotelers d’Alacant Sud per poder incloure els establiments interessats i oferir descomptes a l’usuari a través de la targeta de fidelització Capritx. S’emplaça a les empreses alcoianes interessades a formar part, que ho comuniquen.

A més a més, el grup de turisme de naturalesa, per la seva banda, explica que s’està treballant en la redefinició dels plànols de rutes senderistes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *