foradia pressupostparticipatiualcoi

Millores als parcs infantils d’Alcoi

12.000 euros destinats a la Font Dolça • Una partida aprovada als últims pressupostos participatius de 180.000 euros per millorar els parcs.

font dolca parc

Els parcs infantils de la nostra ciutat estan en procés de millora en referència a la seua qualitat i seguretat. Les millores als diferents parcs també han arribat al barri de la Font Dolça. L’actuació que està realitzant-se té un pressupost total de 12.000 euros.

L’actuació al parc infantil de la Font Dolça consisteix tant en la millora dels actuals parcs infantils com en la instal·lació de cautxú homologat en el sòl. La iniciativa va ser una proposta dels pressupostos participatius.

Altres parcs que han obtingut recentment millores han sigut el de Castellar en Batoi, Barranquet de Soler en Santa Rosa, el Viaducte i, a poc a poc, les zones dels diferents barris.

A més a més, hi ha una partida aprovada als últims pressupostos participatius de 180.000 euros per millorar els parcs de Viaducte, Cantagallet i Zona Nord, on entre altres millores també s’inclouen adequacions de zones infantils, ja que aquestes es consideren prioritàries per seguretat.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *