foradia subscriutegrat

Compromís comunica que el govern socialista ha perdut 1’7 milions per a Alcoi

• Alcoi ha perdut 1’7 milions d’euros en concepte de l’1’5% cultural, segons informa el regidor de Compromís Màrius Ivorra • Al Govern li va passar per alt el termini per a presentar la documentació necessària

Alcoi ha perdut 1’7 milions d’euros en concepte de l’1’5% cultural, segons informa el regidor de Compromís Màrius Ivorra, a causa del “poc interés del govern socialista”.

Al Govern li va passar per alt el termini per a presentar la documentació necessària, “a final del juliol passat ja vam advertir públicament”, comenta Ivorra.

El document i el projecte que des de l’ajuntament es va enviar al ministeri ha estat desestimat “per la poca implicació econòmica del govern de Toni Francés amb el seu propi projecte”. D’aquesta manera, el govern central no ha concedit els fons.

A compromís no entenen “com des del Govern deixen passar tantes oportunitats per a rebre fons externs i poder finançar projectes necessaris per a la nostra ciutat, tan abundant en patrimoni històric amb grans necessitats de conservació”.

Com a conclusió, des de Compromís diuen que l’alcalde “pensa que governa una ciutat en perfecte estat, ja que no se n’adona de la realitat de la nostra ciutat, on l’envelliment d’edificis i infraestructures està presentant una ciutat incomoda i difícil d’habitar”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *