foradia subscriutegrat

Adequació d’accés al refugi de Sant Tomàs

Partida econòmica de 20.000 euros per fer valdre els vestigis de la guerra • Actuació al refugi de la Guerra Civil de Santo Tomás.

Refugi sant Tomàs

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de les regidories de Patrimoni Històric i de Turisme, té una partida econòmica de 20.000 euros per fer valdre els vestigis de la guerra.

L’any passat 2015, ja es va dur a terme una actuació al refugi de la Guerra Civil de Santo Tomás per arreglar l’accés actual i la porta d’entrada.

La setmana passada es va consensuar fer un estudi-projecte previ de la zona, molt deteriorada després dels enderrocaments de finques antigues i de la brutícia d’entrada al refugi. També s’inclourà una acció concreta per a mostrar el refugi sense risc ni perill i fer la zona accessible per al visitant que ara no ho és. El refugi es troba a l’inici del carrer Sant Tomàs, en concret, l’entrada està baix del pont de Sant Jordi.

Els tècnics d’arquitectura de l’Ajuntament, després de realitzar una visita, ja estan treballant en una memòria del projecte on s’arreplegaran les solucions adients per portar a terme aquesta millora. Esperem que a l’últim trimestre de l’any contem amb el projecte i pugam conèixer ja l’import total de l’actuació que es podria contemplar en els pròxims pressupostos municipals de 2017“, ha afirmat la regidora de Turisme i Patrimoni històric.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *