Foradia ajualcoitel

Camilo Sesto rep en la seua casa al Club de Fans d’Alcoi

• El benvolgut alcoià Camilo Sesto va rebre a la seva casa de Torrelodones a Gilberto Molina i Rafael Gimeno, membres del Club de fans d'Alcoi • Vam estar xerrant vora dues hores, la impressió és que ens va transmetre és molt positiva • Campanya per Camilo Sesto dirigeixca l’Himne de Festes de la nostra ciutat el proper any 2017

camilosesto2

Camilo Sesto és el nom artístic de Camilo Blanes Cortés, artista nascut a Alcoi el 16 de setembre de 1946. Cantant, productor musical i compositor espanyol, la seua obra artística es compon de nombrosos èxits en els estils musicals de balada romàntica, pop i rock.

Camilo constitueix un dels artistes emblemes d’Espanya, ha sigut guardonat, en 2011, amb la medalla “Màximo orgullo hispano” lliurat en la ciutat de Las Vegas als Estats Units. Ha editat àlbums en anglés, i algunes de les seues cançons clàssiques han sigut interpretades en italià, portugués i alemany.

La seua frenètica activitat discogràfica, començada en l’Alcoi de 1960, no li ha impedit explorar, a més, altres facetes artístiques des del teatre amb Jesucrist superstar, així com el cinema.

Gilberto Molina, de la Cafeteria Casablanca i Rafael Gimeno son membres del Club de fans de Camilo Sesto d’Alcoi.  Recentment ha estat visitant a Camilo Sesto en Madrid. Allí van estar conversant amb ell i li va regalar una placa amb el nom de la seua avinguda i algunes coses més.

ha venut més de 175 milions de discos, és el que més n’ha venut en espanyol, té el record de números 1 en els 40 principals…”

  • – Camilo Sesto és un artista alcoià que ha aconseguit arribar molt lluny ¿Què significa Camilo Sesto per als seus seguidors?

Per admirar a Camilo no és menester ser fan d’ell, ha venut més de 175 milions de discos, és el que més n’ha venut en espanyol, té el record de números 1 en els 40 principals… a banda és compositor i productor de la gran majoria de tots els seus èxits.

  • – Recentment heu tingut la possibilitat de visitar personalment a Camilo, ¿Com és en persona?

Vam estar xerrant vora dues hores, la impressió és que ens va transmetre és molt positiva, és una persona molt entranyable i molt positiva.

  • – Li vau entregar algunes sorpreses, conta’ns.

Li vam fer entrega del carnet d’honor del Club de Fans d’Alcoi i la placa de la seua avinguda i alguns detallets més. Es va mostrar molt agraït amb nosaltres.

  • – ¿Què significa per a Alcoi tindre un artista de la seua envergadura?

Alcoi està en deute total amb ell, Camilo ha posat al mapa Alcoi a molts llocs del món, en Amèrica si coneixen la nostra ciutat és gràcies a ell. Cal assenyalar que molta gent ve a visitar Alcoi perquè és seguidora d’ell, a voltes busquen inclús la seua estàtua.

 campanya de què Camilo Sesto dirigeixca l’Himne de Festes de la nostra ciutat el proper any 2017.”

camilosesto3

Autògraf de Camilo Sesto./

A més d’això, volem afegir que s’ha realitzat una petició pública a través de les xarxes socials per a la recollida de signatures per a sol·licitar una avinguda a Alcoi amb el nom de Camilo Sesto, fill predilecte d’Alcoi, de les quals ja s’han aconseguit prop de les 2000.

Pel que sabem, ja s’han reunit amb representants de l’Ajuntament d’Alcoi per a fer-los arribar les seues inquietuds sobre aquest tema, i sembla que la cosa va pel bon camí. Volem recordar als nostres lectors que ja en l’època de Jorge Sedano com a alcalde va haver-hi un intent de realitzar un homenatge a l’artista, però al final tot va quedar en res, per la qual cosa ara és el seu propi club de fans i admiradors els que fan aquesta petició publica per a reivindicar que es pose el nom del nostre artista més internacional a la coneguda fins ara com avinguda de l’Alameda.

Per un altre costat Federico Escoda de la Taberna Sóc Alcoià a fet un cridament per facebook per a donar suport a la campanya de què Camilo Sesto dirigeixca l’Himne de Festes de la nostra ciutat el proper any 2017.

Font: Rodrigo Paños./


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *