foradia subscriutegrat

Modesto: “la gent pensa que val més roín conegut que bo per conèixer”

• El poble és savi: valoració dels resutats electorals • Com cada quinzena, volem fer ressò de l’opinió pública dels alcoians i alcoianes del carrer • La seua experiència vital, les seues propostes de millora, les seues esperances i pors... Parlem amb Modesto

Cada persona és un món i té el seu sistema de creences i costums privades. A més a més, formem part i contribuïm a conformar l’opinió pública. És a dir, tenim una opinió sobre les coses que ens afecten a tots. El que quotidianament anomenem política, malgrat que de tant en tant aquest concepte es confonga amb els partits polítics i els polítics.

Com cada quinzena, volem fer ressò de l’opinió pública dels alcoians i alcoianes del carrer. La seua experiència vital, les seues propostes de millora, les seues esperances i pors. I, per descomptat, la seua valoració sobre dels resultats electorals del 26 de juny.

modesto el poble es savi

A més han fet molta por a la gent major dient-li que si governen altres li llevarien la pagueta.

Modesto ha treballat en el sector dels transports durant la seua vida. Però ara es troba en l’atur. Segons ens comenta, des del seu punt de vista, “Alcoi està prou parat, per això el treball es desplaça a altres zones”.

Dels resultats electorals del 26 de juny, Modesto pensa que hi ha hagut massa abstenció electoral: Una abstenció que ha donat barra lliure per al partit popular. Molta gent es queixa de la situació política però ha deixat que continuen governant els mateixos. No m’ho explique, no ho fan bé, la gent està disconforme però després el deixen governar“.

I en realitat, ara mateix, ha eixit que el PP ha agafat més diners de la caixa de pensions“.

Cada dia veiem a la televisió nous casos de corrupció del PP, les xifres diuen que han maltractat l’economia del país i de les classes mitjanes i baixes, però encara el continuen votant ¿com s’explica aquest fet? “Jo crec que la gent pensa que val més roín conegut que bo per conéixer. A més han fet molta por a la gent major dient-li que si governen altres li llevarien la pagueta. I en realitat, ara mateix, ha eixit que el PP ha agafat més diners de la caixa de pensions“.

A més del treball i l’economia, Modesto opina que els serveis públics (el sistema sanitari i educatiu, per exemple) s’han deteriorat molt en els darrers anys per culpa de les retallades i les polítiques d’austeritat. “Jo crec que hauríem de donar un vot de confiança als nous partits, en concret a Unidos Podemos. Si ho fan mal, que ho facen mal, però amb els mateixos ja sabem que anem de mal en pitjor”.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *