foradia subscriutegrat

De Mare a Mare prepara la Setmana Mundial de la Lactància Materna a Alcoi

• 'Lactància materna, pilar de vida' és el lema que utilitza enguany la Setmana Mundial de la Lactància Materna • L'associació alcoiana De Mare a Mare s'afegeix a aquesta celebració amb una sèrie d'actes i d'activitats destinades a crear consciència

‘Lactància materna, pilar de vida’ és el lema que utilitza enguany la Setmana Mundial de la Lactància Materna, una celebració instaurada des del 1992 per part de l’Organització Mundial de la Salut i UNICEF. L’objectiu principal de la campanya d’enguany és: conscienciar a la societat sobre l’alimentació adequada i la funció, en aquest sentit, de la lactància materna.

L’associació alcoiana De Mare a Mare s’afegeix a aquesta celebració amb una sèrie d’actes i d’activitats destinades a crear consciència sobre les bones pràctiques de la criança. En concret, divendres 19 d’octubre durà a terme una xerrada al Centre Social de la Zona Nord, “Informació i suport, claus per a un bon començament”, a partir de les 17.00 hores.

Dissabte 20 enceta una exposició fotogràfica al Centre Comercial Alzamora, “Tetarte, l’art d’amamantar en sororitat”. Divendres 26, hi haurà una xerrada “Unides per la lactància materna”, al saló d’actes de l’hospital Verge dels Lliris, a partir de les 12.00 hores. I diumenge 28, durà a terme ‘Música i Joc en Família’, a càrrec de l’Orquestra de flautes del Conservatori Joan Cantó i de Mamen Vercet, al Círcul Industrial, a partir de les 12.00 hores.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *