lasarga ua

III Concurs Nacional de Bonsai en la Fira de Cocentaina

• El III Concurs Nacional de Bonsai es desenvoluparà durant els dies de la Fira de Tots Sants • La Comunitat Valenciana és un gran referent en el món del bonsai

 concurs-bonsais

El saló de plenaris de l’Ajuntament de Cocentaina ha materialitzat el conveni de col·laboració entre el consistori local i l’Associació Bonsai Cocentaina per a la celebració del III Concurs Nacional de Bonsai. El certamen es desenvoluparà durant els dies de la Fira de Tots Sants (entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre), i s’emmarca dins dels actes de celebració del 25é aniversari de l’Associació Bonsai Cocentaina.

L’Associació Bonsai serà l’encarregada del muntatge de l’exposició central d’aquesta Fira 2016, la qual estarà ubicada a l’edifici del Patronat. Seran els vora 30 exemplars presentats al concurs els integrants d’aquesta exposició, entre els quals podrem gaudir amb grans mostres de diferents espècies (com ara oliveres, teix o pins), algunes d’elles directament importades des del Japó.

“la Comunitat Valenciana és un gran referent en el món del bonsai, tant en nombre d’associacions com en qualitat dels mestres de bonsais. Tenim en Elx el mestre Jaume Canals, en la Pobla Llarga està Germán Gomez que també és referent nacional, i a l’Alcoraia està Patxi Pavía. Són tres ‘viveristes’ i membres de Bonsais que acaparen pràcticament el cinquanta per cent dels premis d’Espanya i l’estranger“, afirma Pedro Tortosa, president de l’entitat.

L’exposició es completarà amb un recorregut visuals al llarg dels 25 anys d’història de l’Associació Bonsai Cocentaina, amb cartells, fotografies i altres documents.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *