foradia cdturisme

La Senadora Vicenta Jiménez remarca la necessitat de millorar la línea Alcoi-Xàtiva

• Segons Vicenta, “la línia ferroviària entre Alcoi - Xàtiva és un eix vertebrador fonamental que connecta les Comarques Centrals de la província d'Alacant amb València"

tren_renfe_alcoi

Arrel les dues avaries produïdes aquesta setmana a dos trens diferents de la línia ferroviària entre Alcoi i Xàtiva, la Senadora alcoiana Vicenta Jiménez ha realitzat dues preguntes a l’actual Govern en funcions per remarcar la necessitat de millorar les comunicacions intercomarcals.

vicenta jimenez alcoi podemosSegons Vicenta, “la línia ferroviària entre Alcoi – Xàtiva és un eix vertebrador fonamental que connecta les Comarques Centrals de la província d’Alacant amb València i resulta vital per a les Comarques de l’Alcoià, la Vall d’Albaida i la Costanera”. I continua dient que “aquests contratemps deixen en evidència el grau d’abandó que pateixen, per part del Govern, les línies regionals i de rodalia, que justament són les més utilitzades per la població”.

Les preguntes concretes que ha realitzat són: “Quan es va realitzar l’última inversió per a la conservació i /o millora d’aquest tram ferroviari?” i “quina va ser la quantia de tal inversió?”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *