lasarga

Alcoians i alcoianes a la concentració contra els tractats internacionals

• Membres de la recentment creada plataforma comarcal l’Alcoià-Comptat-Foia han estat presents • I és que el TTIP i el CETA són tractats que atorgaran més avantatges i poder a les grans corporacions

ttip-manifestacio-alacant

El dissabte van tindre lloc una sèrie de concentracions en molts territoris de l’Estat Espanyol per tal de rebutjar els tractats internacionals de lliure comerç que s’estan negociant entre Europa i els Estats Units.

Membres de la recentment creada plataforma comarcal l’Alcoià-Comptat-Foia han estat presents. I en concret alguns alcoians i alcoianes. Les paraules de la seua pancarta resumeix el sentit de la plataforma i el missatge que es vol transmetre a la població: contra els tractats que ens maltracten.

I és que el TTIP i el CETA són tractats que, si finalment s’apliquen, atorgaran més avantatges i poder a les grans corporacions i als grans poders financers i atemptaran contra els interessos de les petites i mitjanes empreses, dels aturats i dels treballadors, del medi ambient i de la societat en general.

Font: Rodrigo Paños./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *