foradia elgrat

José Antonio Llinares serà director de l’Himne d’Alcoi en 2017

• Un músic alcoià amb una àmplia formació i experiència. • Forma part de la Societat Musical Nova d'Alcoi

 

jose-antonio-llinares-12El director de l’Himne de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi en 2017 serà José Antonio Llinares Igual, un músic alcoià amb una àmplia formació i experiència en el món de la música.

Inicia els seus estudis musicals en la Societat Musical Nova d’Alcoicontinuant després els seus estudis de clarinet amb Eduardo Terol en el Conservatori Juan Cantó d’Alcoi. Més tard, entre altres, obté el títol superior d’aquesta especialitat en el Conservatori Óscar Esplá d’Alacant, estudiant amb els professors Francisco Florit i Jesús Mula. Posteriorment obtindrà nombrosos títols i càrrecs.

Des de 1986  on és professor de clarinet en l’escola, així mateix va ser director de la banda juvenil de l’entitat des de juny de 1996 fins a 2009 i, actualment, és sotsdirector de la Música Nova. També pertany a l’Orquestra Simfònica Alcoiana en qualitat de solista.

Entre altres activitats docents, és professor de solista de la Banda Simfònica Municipal d’Alacant. Així mateix, és director de la Societat Musical d’Alcoleja des del 2007 de la Unió Musical de Beniarrés.

A més, ha obtingut nombrosos premis musicals, entre altres: 1r premi del Certamen Provincial d’Alacant 3a Secció l’any 2013 i l’1r Premi de la desfilada del “Dia dels Músics” d’Alcoi l’any 2014. Enguany ha obtingut amb la banda de Beniarrés el 2° Premi en el Certamen Provincial d’Alacant 2° Secció i el 2° Premi en II Certamen de Música Festera d’Agost.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *