foradia pressupostparticipatiualcoi

‘Un contínuum común indefinidamente liso’, l’exposició de l’IVAM que busca una relectura de les obres d’art

A banda de poder visitar-la fins al 26 de febrer de 2023, s'han organitzat un total de 5 visites guiades en les quals es podrà aprendre sobre aquestes peces i la seua connexió entre l'arqueologia i la contemporaneïtat

L’IVAM d’Alcoi està acollint des de juny de 2022, i fins al 26 de febrer de 2023 l’exposició ‘Un contínuum común indefinidamente liso’. Aquesta és una proposta que pretén projectes altres mirades cap a l’art contemporani. Gràcies a diferents peces, l’espectador podrà veure una nova visió que deixa la porta oberta a possibles connexions i interpretacions que poden sorgir en aquest espai. Els assistents podran analitzar els contextos artístics, socials i culturals des d’un altre punt de vista, uns fets que es poden veure al llarg d’aquestes obres i que descobreixen els impulsos i vuits que arrisquen la identitat de la història.

A través d’un recorregut que forma l’exposició vol ser una ferramenta que dona l’oportunitat de generar altres lectures de les obres. Per a fer-la s’han utilitzat peces que tenen un fil conductor que fan que la gent puga reflexionar sobre diferents temes com el canvi en els museus, el paper dels artistes, o anticipacions de diversos moviments que van canviar les respostes davant l’art, i ho fa mitjançant diferents llenguatges artístics que ens apropen un poc a eixe concepte que s’entén com a contemporaneïtat.

Totes les obres assumiran significats depenent de l’òptica amb la qual s’analitzen demostrant que tot pot tenir qualsevol significat.

A més de poder-la visitar per lliure a l’IVAM Alcoi, també s’han organitzat unes visites comentades amb les quals s’han proposat fer una relectura d’aquesta mostra comissariada per Diana Guijarro. Aquest recorregut s’articularà a partir de la resignificació dels objectes i el seu potencial per a construir nous relats, de tal manera que es farà una nova capa de significats que se sumaran als que proposa l’exposició.

Aquestes visites es faran a les 12h els dies 3 i 17 de desembre, el 14 i 28 de gener, i l’11 de febrer.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *