foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís defensarà interessos dels agricultors de la zona al Congrés

• Reunió de la Cooperativa Agrícola de Cocentaina amb Compromís. • Hisenda castiga als agricultors a temps parcial. • Amb bona voluntat, és un problema que es pot solucionar.

cooperativa

El portaveu de Compromís al Congreso, Joan Baldoví, acompanyat pel regidor Jordi Pla i pel coordinador de la coalició a Cocentaina, Paco Payà, han mantingut un encontre en Madrid amb el President i el Gerent de la Cooperativa Agrícola de Cocentaina que tenia com a objectiu portar iniciatives en defensa del camp i l’agricultura al Congreso de los Diputados.

Al llarg de la reunió, els membres de la Cooperativa han informat als càrrecs públics sobre les problemàtiques dels agricultors a temps parcial i de les càrregues d’Hisenda a la declaració dels ingressos provinents de l’agricultura.

Baldoví explica que Hisenda castiga de manera desmesurada els ingressos per segones activitats. I això afecta greument als agricultors a temps parcial de Cocentaina i de les nostres comarques. A hores d’ara, el que han de pagar a la declaració de la renda és desmesurat en comparació als ingressos que han rebut”.

Per aquests motius, des de Compromís presentaran a la Comissió d’Hisenda del Congreso de los Diputados una iniciativa amb l’objectiu que es “tinga en compte que aquests ingressos que algunes persones poden tindre per la seua dedicació parcial a l’agricultura no poden carregar de manera desmesura en la declaració de la renda”.

Segons Baldoví, “amb bona voluntat, és un problema que es pot solucionar i pot beneficiar moltes persones de Cocentaina i del País Valencià que tenen en l’agricultura una ajuda als seus ingressos familiars”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *