foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi ultima detalls per a l’inici de les festes amb l’Himne, que es preveu amb pluges

• Alcoi espera rebre centenars de milers de visitants durant els quatre dies de festes de Moros i Cristians, que arrancant avui divendres 3 de maig • La previsió de l’oratge ofereix elevades possibilitats de precipitacions per a aquesta vesprada

DCIM100GOPROGOPR0106.

Alcoi espera rebre centenars de milers de visitants durant els quatre dies de festes de Moros i Cristians, que arrancant avui divendres 3 de maig. Per a fer-ho, la ciutat ha treballat intensament durant tot l’any, i continua fent-ho ultimant preparatius.

És a la vesprada d’avui, Dia dels Músics, quan arranquen les celebracions. Ho fan amb la Festa del Pasdoble i el cant de l’Himne, que serà dirigit per Trinidad Sanchis Picó. El poble alcoià i tots els visitants que aculla cantaran a l’uníson l’Himne al compàs de la marxa àrab ‘El Sig’, extreta de la sarsuela ‘La Bella Zaida’ de Gonzalo Barrachina.

La previsió de l’oratge ofereix elevades possibilitats de precipitacions, encara que aquestes, de produir-se no serien excessivament intenses.

Tot seguit tindrà lloc la Nit de l’Olla, que serà el preàmbul de la Trilogia festera que es desenvoluparà el dissabte 4 (Dia de les Entrades), diumenge 5 (Dia de Sant Jordi) i dilluns 6 (Dia dels Trons).

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *