foradia subscriutegrat

Jornades de màrqueting i comunicació Invat·tur al CIP FP Batoi

• L’objectiu de la mateixa ha sigut potenciar noves idees de negoci i suport en emprenedoria turística. • Oportunitats per als alumnes que avui s'estan formant i que seran els empresaris.

15192706_1611995255493319_8271215294420329051_n

Avui ha tingut lloc una jornada formativa al CIP FP Batoi, titulada “innovació en màrqueting i comunicació”, organitzada per l’Institut Valencià del Turisme, Invat·tur, en col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi. Una jornada està dedicada tant a estudiants com a emprenedors del sector.

L’objectiu de la mateixa ha sigut potenciar noves idees de negoci i suport en emprenedoria turística a través de la presentació dels serveis de Invat·tur, i la línia Invat·tur Emprèn. Presentació que ha dut a terme María José Portalés, tècnic i coordinadora dels projectes Invat·tur Emprèn i Invat·tur Innova.

També s’ha parlat sobre les xarxes socials aplicades al sector turístic, una exposició a càrrec de l’experta en màrqueting i comunicació Mayte Vañó.

Segons la regidora de Turisme, Lorena Zamorano: “les jornades estan sent molt enriquidores, des d’un punt de vista pràctic per a professionals amb la formació en comunicació i màrqueting que els permeta conéixer les eines que els serviran per al posicionament i difusió dels seus serveis, però també des d’un punt de vista d’oportunitats per als alumnes que avui s’estan formant i que seran els empresaris i emprenedors del matí. Cal en la seua formació que coneguen els serveis que ofereix Invat·tur per al desenvolupament dels seus projectes”.

L’edil ha conclòs que es nota el canvi que està tirant endavant la Generalitat en matèria de Turisme, mirant cap a l’interior i traslladant per un dia el Invat·tur a la nostra ciutat.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *