lasarga

La plataforma comarcal contra tractats internacionals visita l’Europarlament

• Han mantingut reunions per conèixer diferents aspectes dels tractats. • Els participants ens s’han emplaçat a seguir impulsant la campanya contra el CETA.

ttip-europarlament

Representants de diferents plataformes i entitats del País Valencià que lluiten contra l’aprovació dels grans tractats comercials (TTIP i CETA) han visitat Brussel·les. Entre ells, Vicky Llàcer i Eli Aleix, de la plataforma comarcal contra el TTIP i el CETA Alcoià-Comtat-Foia.

Allí, han mantingut reunions per conèixer diferents aspectes dels tractats que poden alterar la realitat socioeconòmica, els drets de les treballadores i els treballadors, els serveis bàsics o a la defensa dels consumidors o dels propis governs municipals, autonòmics o estatals front a les grans corporacions.

Ha sigut un encontre que va servir per conèixer les últimes informacions sobre l’aprovació del CETA, i alhora compartir experiències i coordinar accions a nivell internacional en la campanya que porten a terme diferents organitzacions i entitats arreu d’Europa.

img-20161201-wa0001

Els participants ens s’han emplaçat a seguir impulsant, cadascú des dels diferents àmbits, la campanya contra el CETA des de la societat civil, des dels carrers i les organitzacions de les nostres ciutats i pobles.

Front a la negativa dels màxims responsables europeus a escoltar les veus en contra, com diu la portaveu d’Esquerra Unida a Brussel·les, Marina Albiol, “cal seguir pressionant per a tractar d’impedir una aprovació que alterarà les regles econòmiques en favor de les grans empreses multinacionals i en detriment de llocs de treball, de drets de la ciutadania, de models productius sostenibles i dels serveis públics”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *