foradia subscriutegrat

Ciudadanos proposarà millorar la il·luminació del Nadal Alcoià

• Moció amb l'objectiu que es reserve una partida en els pressupostos “perquè Alcoi puga arribar a tenir una il·luminació pròpia per a Nadal.

maribel-sanchez-ciudadanos

La regidora de Ciudadanos en l’Ajuntament d’Alcoi, Maribel Sánchez, ha fet públic el seu malestar per la il·luminació que s’ha instal·lat en alguns dels principals carrers de la nostra Ciutat amb motiu de les pròximes Festes de Nadal.

Des de Ciudadanos manifesten que estan d’acord amb la idea d’Alcoi Ciutat del Nadal i l’aplaudeixen, però pensen que cal ser seriosos i cuidar els detalls.

Per açò afirmen que la il·luminació que enguany presenten alguns dels carrers de la nostra ciutat no contribueix precisament a aconseguir l’objectiu de donar-li la màxima rellevància al Nadal Alcoià de la forma més adequada.

Des d’aquest punt de vista, Ciudadanos presentarà una moció amb l’objectiu que es reserve una partida en els pressupostos “perquè Alcoi puga arribar a tenir una il·luminació pròpia per a Nadal que reflectisca tota la singularitat i la idiosincràsia d’aquestes Festes, de la mateixa manera que té l’enramada per a Festes de Sant Jordi”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *