foradia cdturisme

Compromís per Muro considera el CEIP Bracal una prioritat

• Els xiquets i les xiquetes estan estudiant en barracons amb unes condicions precàries • La construcció del CEIP Bracal és per a Compromís totalment prioritari.

Compromís per Muro vol posar en coneixement de la comunitat educativa que la construcció del CEIP Bracal és per a ells totalment prioritari “i no pararem de treballar fins que siga una realitat”.

Cal recordar que a finals del 2003 es va sol·licitar l’aulari infantil i el 2009 es va inaugurar. En 2008 s’enderroca el bracal amb el condicionant de què en 2 anys estaria fet. 
En Abril del 2011, amb un projecte bàsic redactat, es paralitza tot per falta de voluntat política. Des del 2011 fins a 2015, que hi ha eleccions i canvi de govern, detecten que no s’havia fet res per part del govern valencià, al capdavant del qual estava el Partit Popular.

En 2015, quan comencen a analitzar la situació de gestió de la conselleria d’Educació, es detecta un forat de més de 1000 milions d’euros en Ciegsa. Ara està en marxa el procediment de la licitació del projecte d’execució i possiblement s’adjudicarà en el primer trimestre del 2017.

Actualment, com que els xiquets i les xiquetes estan estudiant en barracons amb unes condicions precàries, pares, alumnes i veïns reivindiquen constantment la construcció del CEIP.

Davant aquest cas, Compromís manifesta que des del primer diahem volgut respectar totes les opinions i estem al costat dels pares en totes les seues reivindicacions com sempre ho hem fet, intentarem recaptar més informació i la compartirem amb tots vosaltres”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *