foradia subscriutegrat

Instal·lacions solars alimenten l’enllumenat dels polígons industrials d’Alcoi

• Instal·lacions solars fotovoltaiques alimenten l'enllumenat públic dels polígons de Cotes Baixes, Santiago Payá i Beniata. • Una iniciativa facilitada per les ajudes de l’IVACE a favor de les d'energies sostenibles, que evitarà l’emissió a l'atmosfera 52 tones de CO2 anuals.

Instal·lacions solars fotovoltaiques alimenten l’enllumenat públic dels polígons de Cotes Baixes, Santiago Payá i Beniata. Una iniciativa facilitada per les ajudes de l’IVACE a favor de les d’energies sostenibles, que evitarà l’emissió a l’atmosfera 52 tones de CO2 anuals.

Cal afegir que en tots els polígons ja s’ha substituït el sistema d’il·luminació de vapor de sodi pel de tecnologia LED.

La potència total instal·lada és de 55 kW, i depenent de l’època de l’any i el nivell d’insolació es podrà cobrir àmpliament la demanda total d’energia. Amb els excedents es podran alimentar també diferents estacions de recàrrega de vehicle elèctric instal·lades en el marc d’aquestes ajudes.

La implantació d’aquests sistemes s’emmarca a més en el full de ruta de l’Smart City, segons el qual, en paraules de Manolo Gomicia, regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, “ens impulsa a adoptar mesures per a optimitzar l’eficiència energètica; iniciatives que han d’afavorir la inclusió d’Alcoi en la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents i, en última instància, millorar els serveis prestats a la ciutadania”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *