foradia pressupostparticipatiualcoi

La Fira de les Comarques 2020 vol mostrar les destinacions segures de València

Aquesta nova edició de fira durarà des del dia 18 al 20 de setembre i ensenyarà al món que la província de València té experiències turístiques i destinacions que es poden consumir de forma segura

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el diputat de Turisme, Jordi Mayor, han presentat en el Cub dels Comarques de València la nova edició de la Fira de les Comarques, que se celebrarà des del dia 18 al 20 de setembre a través de la web www.firacomarques.com, amb l’eslògan ‘Visitem València’.

Jordi Mayor ha destacat que aquesta primera Fira de Comarques virtual té el seu “suport, ànim i força cap a tot el sector turístic, empreses i destinacions que han fet un gran esforç d’adaptació a la nova realitat, que també permet tenir noves oportunitats“.

Amb aquest certamen es pretén mostrar al món que la província de València té destinacions i experiències turístiques que es poden consumir amb total seguretat.

Les empreses han fet els deures i s’han adaptat, al costat de les administracions, a la situació actual, adaptant els seus protocols amb un gran esforç tècnic i econòmic, i el suport del Patronat de Turisme de València“, ha afegit el diputat de Turisme.

Aquesta fira acollirà la participació d’un total de 48 empreses turístiques i 58 destinacions de la província, arreplegarà les propostes turístiques de les diferents destinacions, estructurades per comarques, i les de les empreses dedicades a l’activitat turística en el territori valencià, segons la seua tipologia, és a dir, Turisme Actiu/Naturalesa, Cultura/Patrimoni i Turisme Gastronòmic.

El públic podrà conéixer el territori Valencià i gaudir de les experiències turístiques que ofereix. També podrà sol·licitar informació detallada sobre aquests destins per a poder planificar escapades, i fins i tot, reservar experiències i productes turístics a través de Whatsapp o correu electrònic.

Els assistents podran visualitzar vídeos de promoció de múltiples destinacions, descarregar fullets, plans i catàlegs.

La fira oferirà activitats addicionals com actuacions musicals, demostracions gastronòmiques, una gimcana turística, sorteig de premis, presentacions de productes i destinacions, o la possibilitat de participar com a professional en reunions privades a través de la plataforma amb la col·laboració de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV).

El president de la Diputació i president del Patronat de Turisme de València, Toni Gaspar, ha traslladat un missatge d’optimisme: “malgrat la greu situació que està travessant el sector“, ja que “s’està treballant de manera coordinada entre institucions i empreses, no solament per a sostenir el turisme a la província, sinó per a reforçar el model una vegada haja passat la crisi sanitària“.

Gaspar també ha volgut recordar les reivindicacions que els representants del sector van traslladar a la Diputació.

El president ha assenyalat que des de la Diputació s’han posat en marxa, amb un total d’1,3 milions d’euros en diferents línies de subvenció per a fomentar el producte i l’experiència turística a través dels consistoris, i posicionar i millorar la imatge de la destinació turística.

València Turisme se sumarà a aquesta fira el dia 20 de setembre, amb la celebració del Dia Mundial de la Paella.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *