foradia subscriutegrat

Gandia millora l’itinerari cap a l’hospital per als vianants

El camí que aplega fins a l'hospital ha patit una sèrie de canvis per tal de millorar l'accés i fer-lo així més segur i accessible.

Han finalitzat a Gandia les obres de millora de l’itinerari adaptat per a vianants que va a l’hospital des de l’avinguda d’Alacant. L’obra forma part d’un projecte més ambiciós d’integració de l’avinguda d’Alacant en la trama urbana de la ciutat.

Algunes de les mesures que s’han desenvolupat han sigut: la remodelació de l’encreuament de les avingudes d’Alacant i Vilallonga per a reduir la velocitat, generació d’un nou pas a través de la zona verda, separació de sistemes de trànsit, a més de la millora de la recollida de pluvials i enllumenat en la zona d’actuació entre altres.

D’altra banda també han acabat els treballs de rehabilitació del Fumeral Industrial del Rajolar, que està protegit per la llei de Patrimoni Valencià. Aquestes remodelacions han tingut un cost de 193.000 euros, dels quals 100.000 euros han sigut subvencionats per la Conselleria d’Habitatge i la resta per l’Ajuntament de Gandia.

L’alcaldessa ha declarat que: “Un compromís d’aquest govern és la recuperació del patrimoni, i sobretot, del patrimoni industrial, en una de les entrades més visibles de Gandia”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *