foradia subscriutegrat

Ibi estudia construir una guarderia pública i un espai de coworking

• Una guarderia de caràcter públic i espais per a realitzar coworking • Resposta a la demanda de veïns i treballadors.

L’Ajuntament d’Ibi està estudiant la possibilitat de construir una guarderia pública i un espai de coworking en l’espai de l’antiga zona d’oci de la localitat. 

La intenció és poder construir una guarderia de caràcter públic i també albergar espais per a realitzar coworking entre empresaris i joves emprenedors, perquè puguen realitzar sinergies i crear contactes entre ells, oferint-los també la possibilitat de traslladar el seu negoci o idea a les Naus Niu.

Així es donaria resposta a la demanda de veïns i treballadors del polígon industrial, a més d’aprofitar la zona.

Aquestes actuacions estan també incloses dins dels requisits de les anomenades Àrees Industrials de Qualitat (AIC), un projecte impulsat des de les patronals de L’Alcoià-Comtat, La Foia de Castalla i Vall d’Albaida: FEDACIBIAE i COEVAL, per al qual compten amb el suport dels Ajuntaments d’Ibi, Alcoi i Ontinyent.

Per a l’edil d’Indústria, Nicolás Martínezen una de les àrees industrials més importants de la província és imprescindible comptar amb la població treballadora, home i dones, i tenir també aquest servei que els ajude i permeta conciliar la vida laboral i familiar

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *