foradia subscriutegrat

Ciudadanos insta al Govern a solucionar el problema de la brossa al carrer

• “La ciutat necessita major neteja i, avui dia, continuen existint punts negres que són incomprensibles i injustificables” • “Falta molta agilitat i reflexos per part de l'Ajuntament, que no pot permetre aquesta espantosa imatge"

La ciutat necessita major neteja i, avui dia, continuen existint punts negres que són incomprensibles i injustificables”, afirma Ciudadanos Alcoi, qui denuncia “l’acumulació de brossa en alguns carrers de la ciutat” i demana solucions al Govern.

En concret, Ciudadanos critica que en carrers del centre “es projecte una imatge més pròpia d’un abocador per l’acumulació de brossa”, una situació que, al ser recurrent, resulta, en paraules del regidor Jorge Sedano, “inadmissible”, ja que es tracta del centre històric.

Per aquests motius, Ciudadanos denuncia que “falta molta agilitat i reflexos per part de l’Ajuntament, que no pot permetre aquesta espantosa imatge que es repeteix massa freqüentment en aquest i en altres punts de la nostra ciutat”.

Per altra banda, Sedano, proposa la realització de campanyes de sensibilització ciutadana per a fomentar unes pràctiques cíviques entorn de la gestió de la ciutat i de la brossa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *