foradia subscriutegrat

L’Ajuntament crearà un espai per escoltar les necessitats de la gent gran

• La Mesa d'Envelliment Actiu', la qual reunirà els representants dels centres de gent gran • El principal objectiu és donar resposta a les necessitats de la gent gran.

Alcoi ha iniciat el procés per entrar a la xarxa de Ciutats Amigables amb la Gent Gran. Es crearà un espai de participació, la Mesa d’Envelliment Actiu, la qual reunirà els representants dels centres de gent gran, així com a les delegades de les Aules de la Tercera Edat.

Aquesta Mesa té l’objectiu d’escoltar en primera persona les necessitats de la gent gran i les activitats que volen realitzar, entre altres aspectes.

La primera reunió serà demà divendres, 27 de gener a les 10,30 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament. Acudiran tant els representants de la gent gran, com la tècnica del departament de Polítiques Socials, Pietat Espanya i la Coordinadora de l’Empresa que porta activitats de les Aules, Mari Carmen Llopis.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, explica: que el principal objectiu és donar resposta a les necessitats de la gent gran per ajudar a afrontar amb més garanties, seguretat i tranquil·litat aquesta important i bonica etapa de la vida: “en definitiva, guanyar qualitat de vida amb un envelliment actiu i enriquidor, integrador, en el dia a dia de la ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *