foradia elgrat

Rafael Miralles i Enrique Rodes guanyen el concurs literari de la tercera edat

• Acte de lliurament del quart concurs literari de les aules de la tercera edat amb motiu de Sant Valentí

La Regidoria de Benestar Social va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi l’acte de lliurament del quart concurs literari de les aules de la tercera edat que es realitza amb motiu de Sant Valentí.

La iniciativa ha comptat amb una àmplia participació, amb un total de 32 obres presentades, de les quals 17 eren poemes i 15, cartes.

El jurat del concurs format per Jacqueline Charron, Carlos Merchán i Miquel Cruz, va determinar que en la categoria de poesia Enrique Rodes Payá guanyara el primer premi per “El major enamorat”, mentre que el segon va ser per “Gala I”, escrita per Teodoro Martínez Campos.

En l’apartat de prosa, el primer premi va ser per “Rambla de Rafael Miralles Blanquer, mentre que Margarita Company Payá, va aconseguir el segon amb “Jaume”. Cal destacar que Rafael Miralles Blanquer va rebre una Menció d’Honor pel seu poema “Rambla II”.

Aquesta és la quarta edició d’un concurs que cada any està més consolidat. Aroa Mira explica que “aquesta és una més de les activitats que fem per a les persones majors”. I afegeix que “seguirem treballant per aconseguir un temps d’oci de qualitat per a les persones majors”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *