Foradia ajualcoitel

El PP de la Diputació desmenteix a la diputada d’EUPV Raquel Pérez

• Des del PP de la Diputació d'Alacant neguen les afirmacions de Raquel Pérez • Carlos Castillo: “la diputada d'Esquerra Unida posa gratuïtament en dubte i de forma malintencionada el treball d'un assessor..."

La setmana passada, la diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, denunciava l’absència del director de l’Agència de Cocentaina al seu lloc de treball.

Ho va fer el dia que va visitar la instal·lació dient que, malgrat que José Vicente Masanet estava avisat de la visita de la diputada d’EUPV a les instal·lacions, el dilluns 20 de febrer “no va aparéixer, ni es va disculpar

Des del PP de la Diputació d’Alacant neguen les afirmacions de Raquel Pérez. Segons comuniquen, en l’organigrama de la institució provincial no existeix el lloc de director d’Agència Comarcal “pel que és impossible que una persona exercisca una funció que no té assignada”.

Així mateix afirmen que l’assessor al qual fa referència Pérezno està adscrit a l’Oficina Gestora de Cocentaina sinó directament a Presidència i al Grup Popular, tal com es va aprovar per acord plenari l’11 de novembre de 2015”.

En paraules del portaveu del Grup Popular, Carlos Castillo,la diputada d’Esquerra Unida posa gratuïtament en dubte i de forma malintencionada el treball d’un assessor en afirmar que no acudeix a un lloc de treball al qual no està adscrit.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *