foradia subscriutegrat

La Plataforma per la Llei de Dependència organitza una jornada informativa

• La Plataforma en defensa de les persones en situació de dependència treballant per restituir els drets perduts • Jornada informativa sobre la Llei de Dependència a càrrec de la lletrada Sandra Casas Molina

La Plataforma en defensa de les persones en situació de dependència de les comarques de L’Alcoià-El Comtat continua treballant per restituir els drets perduts per l’aplicació de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en Situació de Dependència.

El divendres 10 de març, han organitzat a Cocentaina una jornada informativa sobre la Llei de Dependència a càrrec de la lletrada Sandra Casas Molina (Exsecretària Autonòmica d’Igualtat i Polítiques Inclusives i assessora jurídica de les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència de la Comunitat Valenciana) on ens informarem sobre les reclamacions per responsabilitat patrimonial de les persones dependents que van ser retallades pel govern valencià a partir del 2012 o les que van patir el copagament en centres i a les que, des del nostre col·lectiu, hem animat a reclamar la devolució de les quantitats que van haver de pagar injustament.

Aquesta jornada està pensada per atendre les necessitats de tota la població i està distribuïda en dos grans blocs:

  •  A les 12.00 h: Xarrada adreçada a l’assessorament de professionals de la dependència (treballadors i treballadores socials, regidors i regidores, advocats i advocades…).
  •  A les 17.30 h: Xarrada/Col·loqui sobre la sentència que anul·la les retallades a la  dependència  i la  reclamació de responsabilitat patrimonial de persones mortes sense rebre les ajudes. Aquesta activitat està oberta al públic en general.
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *