lasarga subscriute elgrat

Licitació del projecte digital d’immersió per a la recreació històrica del Molinar

• Una experiència immersiva en 360 graus amb realitat augmentada, mitjançant vídeo-recreacions digitals 3D, per a generar una recreació històrica • El digital immersiu serà de 5 escenaris diferents

Obert el termini de licitació del projecte digital immersiu del centre d’interpretació de la indústria ubicat al Molinar d’Alcoi. Fins al dia 15 de maig.

Aquest projecte consisteix en una experiència immersiva en 360 graus amb realitat augmentada, mitjançant vídeo-recreacions digitals 3D, per a generar una recreació històrica. Amb aquest es vol divulgar el passat històric del context socioeconòmic industrial alcoià d’una manera innovadora i atractiva.

El digital immersiu serà de 5 escenaris diferents, dos corresponents a l’àmbit exterior de la zona de ‘Fàbriques de Primeres Aigües’. Un d’aquests dos escenaris exteriors incidirà i mostrarà el circuit que realitzava l’aigua fins a arribar a les fàbriques.

El segon recrearà l’exterior de les fàbriques, incloent-hi la sénia d’aigua i el seu funcionament, juntament amb la recreació de l’ambient de treball, amb la càrrega i descàrrega de matèries primeres. En l’àmbit interior, la recreació serà de tres punts que correspondran a tres escenes diferents situades en la primera planta de la fàbrica dels “Solers”.

La licitació també inclou el subministrament de l’equipament d’un servidor per a l’emmagatzematge i distribució del material; i de l’equipament per a visualització d’aquest material mitjançant ulleres de realitat augmentada.

Per altra banda, també es troba en procés d’adjudicació la licitació de les obres de rehabilitació tant de la fàbrica dels Solers com d’altres restes de fàbriques de primeres aigües.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *