foradia cdturisme

Fonèvol convida a la societat a participar en la seua entradeta

• Fonèvol convida a tota la societat, per tercer any consecutiu, a participar de la seua entradeta • Amb aquesta entradeta Fonèvol vol reivindicar: la integració de la dona en la Festa amb tots els drets


Fonèvol convida a tota la societat, per tercer any consecutiu, a participar en la seua entradeta, que serà el dia 17 d’abril a les 22.30 h pel País Valencià.

Amb aquesta entradeta Fonèvol vol reivindicar:

  • la integració de la dona en la Festa amb tots els drets,
  • reclamar que no posen més pals a les rodes de les dones de fulla,
  • que faciliten el camí de les dones o xiquetes que demanen entrar en les filaes,
  • que totes les filaes tinguen dones de ple dret
  • i que no posen excuses quan els ho demanen.

El segon objectiu d’aquest acte és que la gent que participe ho passe bé: “desfilarem sense complexos, només som gent que vol que les dones puguen entrar en les filaes amb tots els drets”.

Per altra banda, Fonèvol ha realitzat el seu calendari per a l’any 2017. Enguany el calendari està dedicat a les dones de ple dret i en totes les fotografies podem observar com gaudeixen les dones de la festa quan les deixen participar. També conté fotos de l’entradeta que organitzen des de Fonèvol i veure l’alegria de la celebració i, al mateix temps, la reivindicació de la igualtat. El calendari es pot arreplegar al Club d’Amics de la UNESCO.

També es pot arreplegar al mateix local el confeti que s’utilitzarà el dia de l’Entrada per a defensar la igualtat. Es pot recollir el dia 12 des de les 19,30 a les 21 h.

Finalment, destacar que Fonèvol està fent arribar a les escoles d’Alcoi un comunicat que demana al professorat que continue educant en la igualtat, especialment en les celebracions que els centres educatius fan amb el tema de les festes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *