foradia becasivace

Ampla activitat cultural i esportiva a Alcoi durant el cap de setmana

• Ha tingut lloc a Alcoi la quinta edició de la Feria Andaluza, quatre dies plens d’activitats • L’auditori Amando Blanquer va ser l’espai on es va desenvolupar la ‘batalla de gallos’, amb 600 assistents

Ha tingut lloc a Alcoi la quinta edició de la Feria Andaluza, les Aules Verdes del barri de la Zona Nord han acollit quatre dies, entre el 13 i el 16 de juny, d’activitats, amb actuacions musicals, eqüestres, concurs de tapes i sevillanes entre d’altres. I amb la col·laboració d’establiments hostalers.

El dissabte mateix dissabte 16, l’auditori Amando Blanquer va ser l’espai on es va desenvolupar el BKZ Freestyle, conegut popularment com a ‘batalla de gallos’, al qual van assistir més de 600 persones. A la nit es va celebrar la Nit del Llop, amb diferents actuacions de rock al llit del riu.

En total unes 5.000 persones van gaudir d’aquestes activitats lúdiques i culturals desenvolupades al barri de la Zona Nord d’Alcoi.

Activitats esportives

Pel que fa a les activitats esportives, des de divendres el poliesportiu Francisco Laporta va acollir el segon Premi Sant Jordi de futbol base, amb 1.200 xiquets participants i dissabte el campionat d’Espanya de Wold Kyokushin Budokay, amb 800 participants. A aquestes xifres cal sumar els entrenadors, assistents, jutges i un gran nombre de públic que van omplir les instal·lacions esportives.

Diumenge, per la seua banda, es va dur endavant la primera edició de la Riverfit Made Race, una carrera d’obstacles a les recentment estrenades instal·lacions esportives del llit del riu Riquer. Ha estat l’última prova puntuable de la temporada en la lliga que organitza l’Associació de Carreres d’Obstacles de la Comunitat Valenciana (OCRA CV).

La suma de persones que han estat a les competicions esportives és de 3.500 persones a Alcoi.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *