foradia cdturisme

L’Alferes Moro edita 4.000 llibres de les Ambaixades que es distribuiran el 24 d’abril

• La publicació es repartirà el 24 d'abril en la plaça d'Espanya abans de cada representació • La idea és que el públic que assisteix a la representació puga seguir al detall el diàleg entre tots dos bàndols

L’Alferes Moro de la filà Verds, José Jaime Bernabeu, ha editat 4.000 llibres que arrepleguen els textos originals de la batalla dialèctica que els ambaixadors protagonitzen cada 24 d’abril.

La idea és que el públic que assisteix a la representació puga seguir al detall el diàleg entre tots dos bàndols en l’acte més teatral de la festa alcoiana.

Els llibres es repartiran en els principals punts d’accés a la plaça d’Espanya. Els 4.000 exemplars es distribuiran abans de cada acte el pròxim 24 d’abril. A partir de les 9.30 hores al matí i des de les 16.00 a la vesprada.

L’edició arreplega la versió castellana de les Ambaixades, a excepció de la fantàstica pregària del cristià, escrita per Joan Valls.

El llibre està prologat per Alfonso Jordà, excronista de l’Associació de Sant Jordi. La portada és una de les miniatures que el mestre Luis Solbes va crear per al llibre de la Festa de Moros i Cristians que la filà Verds va editar en 1990.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *