lasarga

L’Ajuntament destaca que el manteniment dels voltors continuarà amb normalitat

• Des de l’Ajuntament també s’explica que fa temps que es treballa perquè el projecte tinga continuïtat • Per altra banda, segons el regidor de Medi Ambient, “ningú ha informat que vagen a talar-se tots els plataners d’Alcoi"

Arrel el comunicat que ha fet públic l’entitat que du a terme el Projecte Canyet, Fapas-Alcoi, la regidoria de Medi Ambient explica que la situació dels voltors és la mateixa que ha hagut als últims anys: tant el subministrament com el manteniment del paratge el realitza un funcionari municipal de la regidoria.

Des de l’Ajuntament també s’explica que fa temps que es treballa perquè el projecte tinga continuïtat, tant amb la feina diària, amb les subvencions a entitat com des d’altres activitats de rutes i visites.

“Està tot dins de la normalitat en l’evolució dels projectes que comencen amb un impuls de col·lectius o voluntaris, i van evolucionant i professionalitzant-se. Estem treballant fa temps i seguirem treballant” comenta el regidor de l’àrea, Jordi Martínez.

Per altra banda, en relació a la informació sobre a la tala de plataners d’Alcoi, des de la regidoria s’explica que en cap moment s’ha comunicat que s’anara a talar 750.

Ningú ha informat que vagen a talar-se tots els plataners d’Alcoi, ni hi ha cap partida econòmica específica per això (ja que estaríem parlant d’una quantitat molt elevada), ni s’ha demanat pressupost per fer eixa acció. En cap moment, s’ha preguntat a l’Ajuntament sinó que s’han tret conclusions i inclús s’han donat solucions a una acció que ningú ha proposat conclou l’edil.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *