lasarga ajualcoitel

Cap de setmana amb portes obertes als museus d’Alcoi

• Alcoi celebra el Dia Internacional dels Museus obrint les portes al públic de tots ells amb entrada gratuïta durant el 20 i 21 de maig. • El Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo, MAF, Muboma, el Refugi de Cervantes, Isurus, Explora, La Capella i La Sarga

Alcoi celebra el Dia Internacional dels Museus obrint les portes al públic de tots ells amb entrada gratuïta. Així serà durant els dies 20 i 21 de maig, una iniciativa que coordina totes les entitats locals relacionades per tal de donar una oferta global a la ciutadania.

El Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo, entre altres coses, presentarà al públic una àmfora del segle I abans de Crist recentment restaurada. A més, tal com indica el seu director, José María Segura, els visitants tindran l’oportunitat de realitzar visites guiades.

El Museu de les Festes de Moros i Cristians, MAF, ha preparat un teatre de marionetes amb personatges relacionats amb el món de la Festa. A més, tal com ha explicat el seu director, José Pascual, el públic tindrà l’oportunitat d’observar l’exposició dedicada a Cabrera, amb peces inèdites del mestre.

Muboma, el Museu de Bombers Consorci provincial d’Alacant, ha organitzat diferents activitats, entre elles passejades culturals per conéixer de manera original el museu, un concurs de dibuixos infantil perquè els xiquets puguen expressar les seues emocions i un concert de la cantautora Ana Valor.

Per altra banda, el Refugi de la Guerra Civil Espanyola situat en Cervantes, organitza visites guiades; i el Museu Paleontològic o de les Ciències d’Alcoi, Isurus, i el Centre d’interpretació Turística Explora, La Capella i La Sarga també obriran les seues portes als visitants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *