foradia ivace

Txema Guijarro sobre les Festes d’Alcoi: “realment contagien alegria”

• Coneixem la valoració que realitzen de les Festes d'Alcoi algunes de les autoritats públiques que les van gaudir enguany. • El diputat nacional de Podemos per la província d’Alacant, Txema Guijarro: “venia amb moltes expectatives, però han quedat completament superades".

Les Festes d’Alcoi d’enguany han comptat amb la presència de nombroses autoritats públiques. Especialment el Dia de l’Entrada, que ha sigut contemplat des de la tribuna de l’Ajuntament per part de representants polítics locals, provincials, autonòmics i nacionals, així com autoritats en matèria d’educació, seguretat i turisme.

Volem conéixer quina és la impressió i valoració que algunes d’aquestes autoritats tenen de les nostres Festes de Moros i Cristians. Coneixem de primera mà l’opinió del diputat nacional de Podemos per la província d’Alacant, Txema Guijarro

Txema Guijarro és diputat nacional de Podemos per la província d’Alacant. Ha sigut un dels cinc representants polítics d’àmbit nacional que han visitat Alcoi en Festes per contemplar l’espectacle del Dia de l’Entrada.

És la primera vegada que Txema assisteix directament a les Festes d’Alcoi, ens comenta que “venia amb moltes expectatives, però han quedat completament superades després de veure l’explosió d’alegria i de color que es viu a Alcoi: realment són unes Festes que contagien alegria

A banda del vestuari, “que és digne de Hollywood, un dels aspectes que destaca el diputat és “el tema dels cavalls, han tret alguns d’una qualitat i d’una doma meravellosa, feia molt de temps que no veia un espectacle amb cavalls tant bonic com el d’avui”

Per altra banda, li han cridat molt l’atenció també les carrosses:m’han paregut del més espectacular, perquè a més combinen de manera impressionant amb el vestuari i amb el treball de maquillatge, que denota moltes hores de treball”.

Font: Rodrigo Paños./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *