foradia subscriutegrat

La ‘volta a la Mariola’ passa per l’Alqueria d’Asnar amb la ‘Ruta pel riu Serpis’

• La ‘volta a la Mariola’ passa aquest dissabte per l’Alqueria d’Asnar amb una ruta pel riu Serpis, paisatge natural protegit de la Comunitat Valenciana. • A aquesta ruta li seguirà la de Bocairent, el 10 de juny, Muro d’Alcoi, l’11 de juny, Banyeres de Mariola, el 24 de juny, i l’Orxa, el 18 de juny.

La ‘volta a la Mariola’ passa aquest dissabte per l’Alqueria d’Asnar. Ho fa amb una ruta pel riu Serpis, un paisatge que pertany al conjunt d’espais naturals protegits de la Comunitat Valenciana. El punt d’eixida serà des de la plaça principal a les 10.00 hores, i la ruta, de dues hores i mitja de duració, presenta una dificultat baixa.

A aquesta ruta li seguirà la de Bocairent, el 10 de juny, Muro d’Alcoi, l’11 de juny, Banyeres de Mariola, el 24 de juny, i l’Orxa, el 18 de juny.

El primer amb un passeig pel ‘Barri Medieval’, el segon amb una ruta senderista botànica, a La Font del Baladre, i el tercer amb una eixida nocturna per donar a conéixer el riu Vinalopó i els seus emblemàtics molins; font de riquesa industrial en el passat. Finalment, l’Orxa, que s’estrena aquest any, ha proposat una ruta per La Vall de Perputxent.

Les visites són gratuïtes encara que caldrà reserva pel caràcter limitat de les places disponibles. La inscripció es podrà efectuar a les adreces electròniques de les oficines de turisme d’Agres, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina i Muro d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *